De krabbel is gezet!

Circa 7 jaar zijn de gemeente Zaltbommel en MHC Bommelerwaard en Nivo Sparta hard bezig om het nieuwe sportcomplex Middelweide voor elkaar te boksen. Vandaag is een belangrijke, maar zeker ook heuglijke stap gezet.

De voorzitters van de beide verenigingen en ik namens de gemeente, hebben hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst. Hierin is vastgelegd wie verantwoordelijk is voor wat. Hiermee kunnen de verenigingen hun (financiele) verplichtingen aangaan en kunnen wij aan de slag met het bestek te maken.

Dat dit soort projecten niet zonder slag of stoot verlopen, is evident. Elke partij heeft haar belangen en daar moet het bestuur voor op komen. En dat dat soms onderling clasht; dat mag! Zolang een ieder maar het gezamenlijke doel voor ogen houdt. En daarbij zijn de persoonlijke, relationele verhoudingen van doorslaggevende factor. Daar ligt voor mij een leuke rol om die verhoudingen in de gaten te houden en de verbinding te verzorgen. Ik heb onzettend veel zin in de komende maanden! En let op: we gaan iets moois creereren, daar bij die watertoren!

Ik zit echter nog met 1 dilemma: ik noem het telkens sportcomplex Middelweide, maar eigenlijk heet het Middelsteeg (naar de weg die er langs loopt). Middelweide vind ik echter beter klinken, toch? Laat me maar weten wat je ervan vindt 😉

Bekijk hier de videootjes van de “handtekeningsessie”:

De Handtekening

De Handdruk

Het Glas

http://www.youtube.com/watch?v=S7cdRrq6dzs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.