Een lang gekoesterde wens!

Vanavond mag ik het 3e veld van VV Kerkwijk in gebruik gaan nemen. Daarmee komt een lang gekoesterde wens van de vereniging eindelijk tot werkelijkheid! En wordt een traject afgesloten waar ik al vanaf mei 2010 mee bezig was…

Al jaren probeerde VV Kerkwijk haar complex uit te breiden met een 3e veld. Hiervoor waren diverse plannen bedacht, schetsen gemaakt en gesprekken met de gemeente gevoerd. Bij mijn aantreden als wethouder Sport bleek echter wel direct, dat het toen ingezette traject waarschijnlijk niet tot een oplossing zou leiden. Met “de buurman” van de voetbalvereniging was een constructie bedacht, die uiteindelijk niet haalbaar bleek. Vanaf dat moment zijn we (gemeente en VV Kerkwijk) gaan kijken naar een alternatief. Een alternatief dat weliswaar ook wel wat haken en ogen kende (oa verkeersveiligheid) maar waarbij wel de sportieve ambitie van de vereniging gefaciliteerd kon worden en die financieel ook nog eens haalbaar was.

Vanaf dat moment is de vereniging er nog harder aan gaan trekken om het voor elkaar te krijgen. Met heel veel inzet van hun vrijwilligers, met veel zelfwerkzaamheid én met de onvolprezen inzet van een aantal medewerkers van de gemeente, kunnen we vanavond dan eindelijk het derde veld ingebruik nemen. Na de uitbreiding van GVV’63 in Gameren, heeft nu ook VV Kerkwijk extra ruimte gekregen om haar sportieve én maatschappelijke ambities verder vorm te geven!

Eerder publiceerde Han een tweetal videoblogjes over dit onderwerp:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.