Afbeelding

Welkom op bedrijventerrein Veilingweg!

Gisteren mocht ik, samen met gedeputeerde Conny Bieze van de provincie Gelderland, het bedrijventerrein Veilingweg opnieuw “openen”. In minder dan een half jaar hebben we het bedrijventerrein omgetoverd tot een plek voor ondernemers, die weer helemaal van deze tijd is!

De metamorfose die het oudste bedrijventerrein van de stad heeft ondergaan, zorgt voor een frisse en eigentijdse uitstraling. Niet alleen hebben we infrastructurele maatregelen genomen, ook is er fors geïnvesteerd in camerabeveiliging, glasvezel en parkmanagement.

Bedrijventerrein Veilingweg maakt onderdeel uit van De Wildeman. Om die reden is de vervolgstap de herontwikkeling van het terrein aan de zuidzijde van de Hulpweg en is er een aansluiting gerealiseerd via de Hulpweg met een rotonde. Deze rotonde is tevens een keermogelijkheid voor (vracht)verkeer, dat op die manier weer het terrein kan verlaten via de Schaapjesrotonde. Het traject tussen de nieuwe rotonde en de Bommelsekade is zo een veilige route voor oa de schoolgaande jeugd geworden.

Door het aanleggen van een voetpad en fietssuggestiestroken, is er ook een veilige route gemaakt voor voetgangers en fietsers vanaf het station naar bedrijven op het terrein en naar De Wildeman.
Het vestigingsklimaat voor ondernemers is goed in onze gemeente. Dat blijkt niet alleen uit het feit dat we hoog staan op allerlei ranglijsten op het gebied van ondernemer-vriendelijkheid en bedrijventerreinen. Ook het neerstrijken van diverse bedrijven op onze bedrijventerreinen bevestigen dat beeld. Maar dat houdt wel in dat we moeten blijven investeren. In relaties, maar zeker ook in terreinen. Nieuw én bestaand! Dan is het geweldig om te ervaren dat bestaande ondernemers op bedrijventerreinen graag hun steentje bijdragen aan dit soort kwaliteitsimpulsen!

Ben ik trots? Ja! Op het eindresultaat én op de inzet van alle ondernemers op het terrein!

Voor iedereen die vergeten is hoe het er uit zag:

 

En zo ziet het er nu uit:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.