Zaltbommel en NV Nederland

Niet alleen toeristisch gezien is ons gebied interessant voor Belgen. Ook economisch gezien heeft onze regio potentie. Dat vond ook het tv programma “NV Nederland” van de Belgische zakenzender Kanaal Z (tegenhanger van RTL Z). Met hun reportages proberen zij de interregionale samenwerking te bevorderen tussen bedrijven, ondernemers en instellingen in België en Nederland. Dat Zaltbommel en Rivierenland interessant is om te ontdekken voor onze (fietsende) zuiderburen, dat hebben we de afgelopen jaren wel gemerkt. Gerichte marketingcampagnes van het Regionaal Bureau voor Toerisme in België heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.

Maar door  onze centrale ligging, en zeker ook vanwege de ligging aan de A2, begint Zaltbommel steeds meer in de picture te raken voor bedrijven uit België of die daar een directe relatie mee hebben (en die bijvoorbeeld via Schiphol bevoorraad worden). Om die reden heeft NV Nederland een reportage over Zaltbommel en Rivierenland gemaakt, dat afgelopen weekend op de Belgische televisie is uitgezonden. Daarnaast is de reportage ook beschikbaar op hun online platform.

In de tv-programma’s van NV Nederland komen de economische kansen en het vestigingsklimaat van verschillende economische regio’s in beeld. Bedrijven en organisaties geven aan waar deze kansen liggen. Exclusieve interviews met belangrijke beleidsmakers en captains of industry zorgen voor extra diepgang. Daarnaast brengt NV Nederland ook actuele en belangrijke economische ontwikkelingen in beeld. Iedere uitzending geeft zo een volledig overzicht van de mogelijkheden die de regio biedt. Het tv-programma is te zien op de nationale Belgische zakenzender Kanaal Z (ruim 1,3 miljoen kijkers) en online op nvnl.tv.

NV Nederland is ook te volgen op Twitter (twitter.com/@NVNederland) en YouTube (youtube.com/NVNederland) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.