Het gaat beginnen!

Na jaren van voorbereidingen, besluitvorming, overleggen en onderhandelingen, komt het moment dan eindelijk dicht, héél dichtbij! De herinrichting (verdubbeling en omlegging) van de N322 bij Zaltbommel gaat beginnen!

De uitvoering zal gepaard gaan met hinder. Hoewel de provincie Gelderland, aannemer Strabag en de gemeente Zaltbommel er alles aan doen om de overlast te beperken, zullen we er met z’n allen echt wel iets van merken. Via nieuwsbrieven, website (www.rondombommel.nl) en met een gloednieuw infocentrum wordt er uitgebreid verteld wat er gebeurt en waarom het gebeurt.

Op 4 maart aanstaande mag ik samen met gedeputeerde Conny Bieze het nieuwe infocentrum RondomBommel openen. In dit infocentrum is alle informatie te vinden over het provinciale project N322, maar ook over de gemeentelijke projecten in het zuidelijke deel van de stad. Hierbij kunt u denken aan het nieuwe sportcomplex, de aansluiting van de Wichard van Pontlaan op de rotonde Steenweg en het scheiden van fiets- en autoverkeer op en rondom de Portage.

Vanaf 4 maart 2015 zal het infocentrum op woensdagmiddagen tussen 16:00 en 20:00 geopend zijn.

Clipboard02

U kunt u daarnaast ook opgeven voor de digitale nieuwsbrief van de Provincie Gelderland over de N322. Dat kan door een mail te sturen aan p.van.burk@gelderland.nl

Het eerste exemplaar is te lezen via: Nieuwsbrief Provincie Gelderland februari 2015

2 gedachtes over “Het gaat beginnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.