Rondom Bommel; Nieuwsbrief #3

Langzaamaan beginnen de contouren van de nieuwe N322 buiten zichtbaar te worden. De omlegging bij de nieuwe sportvelden, de verbreding richting de A2 en de nieuwe aansluiting vanuit de stad.

image image

In uitgave 3 van de nieuwsbrief die voor de N322 wordt uitgegeven, is er aandacht voor hetgeen er buiten nog niet zichtbaar is, maar weldra wel wordt! De provincie gaat medio juli beginnen met het aanleggen van de grote fietstunnel ter hoogte van de Middelsteeg. Een maand later gaat het grootste kunstwerk (zoals we dat in de civiele techniek zo mooi zeggen) van start: het 2e viaduct over de A2. Maar voor dat het zover is, moet er eerst geheid worden, omdat de ondergrond té zacht is om deze bouwwerken te kunnen dragen.

image

Vanaf half augustus gaat ook de ontsluiting van de Waluwe aangepakt worden. In 3 fasen wordt de ontsluiting compleet anders vormgegeven, waardoor de doorstroming verbeterd wordt.

Niet alleen via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden door de aannemer, de provincie en de gemeente. Speciaal voor alle verkeersprojecten aan de zuidkant van Zaltbommel, is het infocentrum RondomBommel ingericht. Hier vind je alle informatie over de omlegging en verbreding van de N322, de sportvelden, de nieuwe ontsluiting van de Waluwe, de nieuwe wegen in de Waluwe etc etc. Dit informatiecentrum heeft op internet ook een digitale versie, via www.rondombommel.nl

Daarnaast wordt er regelmatig informatie- / inloopbijeenkomsten georganiseerd, waar geïnteresseerden bijgepraat worden over de werkzaamheden die op stapel staan en wat de gevolgen voor het verkeer zijn. De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 15 juli 2015, tussen 19:00u en 20:30u in het infocentrum RondomBommel aan de Hogeweg 131 te Zaltbommel.

Eerdere edities van de nieuwsbrief:

Een gedachte over “Rondom Bommel; Nieuwsbrief #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.