Je moet natuurlijk wél goed opletten!

Diverse mensen hebben mij de afgelopen dagen aangesproken over het fietspad bij de Esso, tijdens de werkzaamheden aan het kruispunt. Ze vonden het gevaarlijk dat, komende vanaf De Lucht, de oversteek vlak voor het kruispunt er uit is gehaald. En dat iedereen dan zo maar oversteekt.Maar ja, je moet natuurlijk wel goed opletten en de omleiding volgen die speciaal voor de fietsers is! En dan wordt je ook nog vriendelijke de weg gewezen door een verkeersregelaar.

Ik heb er een filmpje van gemaakt. Hij is wiebelig en een beetje traag, maar wel duidelijk volgens mij 😉

En de omleidingstekening:

omleid steenhedel fts nov15

Een gedachte over “Je moet natuurlijk wél goed opletten!

 1. hallo, las vandaag in de toren een heel verhaal van de ondernemers van zaltbommel dat de eventuele lidl niet op de juiste plek zou komen want bla bla. etc

  vroeger is volvo niet gekomen in zaltbommel. ikea is een ander verhaal. maar ook philips is niet gelukt. kerkdriel heeft een lidl woudrichem idem. en zaltbommel (nog) niet . wij komen regelmatig vanuit gameren bij de lidl in kerkdriel en minder in shertogenbosch. ivm de afstand. de zwv wil de lidl wel op het buco terrein. zeggen ze! maar in hun achterhoofd denken dat doen ze niet om redenen.

  heer looyen als het juridisch kan en mag. en planologisch ook ,zien wij de lidl liever bij de watertoren om diverse redenen. veel parkeer ruimte op een doorgaande weg. en in zaltbommel wordt als op het buco terrein de lidl zou komen.het parkeer probleem alleen maar groter. nu kunnen ouderen niet de afstand lopen vanuit de parkeer terreinen bij de beersteeg. de wasserij en de bietenbol die altijd vol is. denkt de zwv daar wel aan. dhr boender ziet de bui al hangen. ook dhv van dalen omdat grote lidl ’s ook speelgoed verkopen en nog veel meer. wij hebben zo’n lidl in duitsland gezien. wat ze daar niet verkopen! de crisis is nog lang niet voorbij. volgend jaar worden ouderen weer gepakt. ben constant als mede oprichter verontruste ouderen aan het kijken op politiek24 .wat vandaag ook de nw woning wet behandeld .die weer door stef blok wordt aangegrepen om de corporaties wegens diverse reden een nw heffing op wil leggen. even kort door de bocht.

  heer looyen laat middels enquête de bevolking van zaltbommel beslissen of ze een lidl willen! en niet de zwv ! WAARVAN AKTE. u kunt me ook bellen 0649139 690

  vrgr

  pieter van brakel

  nb: vraag adrie bracht maar wie ik ben. dan weet u meer~!

  nb1: bezoek ons ook op twitter.linkdln facebook verontrusteouderen

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.