Zo gaat ‘goed, zo gaat ‘ie beter: RondomBommel Nieuwsbrief #5

De Hogeweg is compleet veranderd, de liggers voor het nieuwe viaduct over de A2 zijn geplaatst: Het werk aan de N322 vordert gestaag! De komende weken gaan we met z’n allen veel merken van de aanpassingen aan deze drukke provinciale weg. In de nieuwsbrief van RondomBommel daarom veel aandacht voor de omleidingen en afsluitingen.

Tijdens 2 weekenden in november (20-23 november) en december (11-14 december) is het kruispunt bij het Esso tankstation afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De kruising wordt tijdens deze 2 weekenden omgebouwd naar de nieuwe situatie. Zaltbommel blijft bereikbaar via omleidingsroutes, die op diverse wijzen gecommuniceerd zullen worden. In deze nieuwsbrief worden de routes alvast kort beschreven.

Gld.info_Nieuwsbrief Rondombommel-nov15

Omdat de afsluitingen samen vallen met de drukke feestdagen, vindt er nauwe afstemming plaats tussen de provincie en de Ondernemersvereniging Zaltbommel (OVZ). Zij denken met de provincie mee over de communicatie en de planning.

Niet alleen via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden door de aannemer, de provincie en de gemeente. Speciaal voor alle verkeersprojecten aan de zuidkant van Zaltbommel, is het infocentrum RondomBommel ingericht. Hier vind je alle informatie over de omlegging en verbreding van de N322, de sportvelden, de nieuwe ontsluiting van de Waluwe, de nieuwe wegen in de Waluwe etc etc. Dit informatiecentrum heeft op internet ook een digitale versie, via www.rondombommel.nl. Vanaf 4 januari is het informatiecentrum open op afspraak. Wil je meer weten hierover, neem dan kontakt op met Angela Emmen via 0900-0418322 of mail naar info@rondombommel.nl.

Daarnaast wordt er regelmatig informatie- / inloopbijeenkomsten georganiseerd, waar geïnteresseerden bijgepraat worden over de werkzaamheden die op stapel staan en wat de gevolgen voor het verkeer zijn.

Eerdere edities van de nieuwsbrief:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.