Even voorstellen…

Geboren en getogen in Zaltbommel, is Han Looijen iemand die midden in de Bommelse samenleving staat. Het feit dat hij al jaren in het eerste herenteam van volleybalvereniging Phoenix speelt, draagt daar aan bij. Ook het delen van zijn werkzaamheden en interesses via Facebook en Twitter zorgt ervoor dat hij toegankelijk en makkelijk benaderbaar is. Hij wordt dan ook gezien als meest invloedrijke politicus van de gemeente Zaltbommel met betrekking tot het inzetten van social media.
Samen met Jerney, hun zonen Fedde en Novan en hond Fros woont hij in de binnenstad van Zaltbommel.

Han staat voor alle kernen van de gemeente Zaltbommel. Niet alleen de stad is voor hem belangrijk; de dorpen hebben eveneens al zijn aandacht. Als raadslid heeft hij dat vanaf maart 2002 t/m april 2010 namens de VVD in de praktijk gebracht. Destijds kwam hij als 26-jarige in de gemeenteraad en was daarmee het jongste raadslid. Van 2010 tot en met mei 2018 vertegenwoordigde Han als wethouder de VVD in het College van Burgemeester & Wethouders in de gemeente Zaltbommel. In zijn portefeuille had Han Verkeer, Economie, Cultuur en Sport als beleidsvelden en onder andere De Wildeman, Sportcomplex Middelweide en de Omlegging N322 als projecten. Ook is hij grondlegger én ambassadeur van het Dorps- en Wijkgericht werken in de gemeente Zaltbommel.

Op een gedegen manier, maar altijd met enige relativering, is hij in staat de belangen van een ieder af te wegen en tot een standpunt te komen. Hierbij is het liberalisme voor hem ten aller tijde leidend.

Han staat ook voor een betrouwbaar en herkenbaar bestuur. Raadsleden moeten niet te veel op de stoel van een wethouder of ambtenaar gaan zitten en wethouders moeten niet te snel te veel beloven.

Maar bovenal staat Han voor samenwerking. Zijn overtuiging is dat alle raadsleden en wethouders hetzelfde belang dienen. Het belang van alle inwoners van onze 13 kernen. Ongeacht de politieke kleur of achtergrond: een goed voorstel (waarbij natuurlijk geen conflicten zijn met de liberale grondbeginselen) kunnen altijd op een positieve benadering van hem rekenen. Want alleen samen lossen we problemen op, maken we nieuwe ontwikkelingen tot een succes en kunnen we écht wat betekenen voor de gemeente Zaltbommel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.