Video

Een korte terugblik…

Nog even en dan is het zover: mijn afscheid als wethouder van Zaltbommel. Na 8 jaar wethouder (en daarvoor 8 jaar raadslid) stop ik met de Zaltbommelse lokale politiek. Dat vraagt om een korte terugblik, die ik in een filmpje heb gegoten. Ik sta daarin stil bij een aantal in het oog springende resultaten van de afgelopen 2 bestuursperiodes.

Na 21 maart zal ik nog een aantal weken demissionair wethouder zijn, dus helemaal uit beeld zal ik niet zijn. Maar dit is alvast mijn eerste stap van het afscheidsproces!

 

 

 

Video

Rondom Bommel

Vandaag mocht ik samen met gedeputeerde Conny Bieze van de provincie Gelderland, het startsein geven voor de werkzaamheden aan de N322. Dit deden we door het informatiecentrum Rondom Bommel officieel te “openen”. En daar hoort een toespraakje bij. Bij deze… En dank aan alle inspiratie die ik de avond ervoor kreeg via Facebook πŸ˜‰ Lees verder

Video

Een foto is snel gemaakt…

Voor de onthulling van de nieuwe naam van onze veerdiensten (RIVEER) moesten er natuurlijk de nodige foto’s gemaakt worden. Zo’n foto die dan de volgende dag (oh nee, dat was vroeger. Tegenwoordig is ‘ie direct op twitter en dergelijke te vinden) in een willekeurige krant staat.

De onverschillige lezer denkt dat zo’n foto snel geknipt is. Het tegendeel is waar πŸ˜‰

Video

Reconstructie KW-weg: van idee tot uitvoering

De Koningin Wilhelminaweg in Zaltbommel heeft een grote opknapbeurt gekregen en het stationsplein een metamorfose ondergaan. Ter afsluiting van haar werkzaamheden, heeft aannemingsbedrijf Van Gelder een animatiefilm gemaakt. In deze film rijdt de kijker over de weg, zoals ‘ie was en over het eindresultaat. Tevens is de 3D animatie erin verwerkt die voorafgaand aan de werkzaamheden is gemaakt.

Video

“Je leven als wethouder”

De Wethoudersvereniging probeert in het komende jaar een compleet beeld te presenteren van het wethouderschap in de praktijk. Met een “docusoap” wordt in een aantal afleveringen een kijkje gegeven in de dagelijkse werkelijkheid van 2 wethouders: Robin Paalvast (Zoetermeer) en Laura Bromet (Waterland). De film is gemaakt om de ervaringen van nieuwe wethouders te delen met andere nieuwe wethouders en om mensen in de samenleving een beeld te geven van dit bijzondere vak.

Lees verder